lpg inbouw assen logo

Merken

Vialle

Vialle is een Nederlandse firma die lpg systemen en onderdelen levert wereldwijd aan dealers, importeurs en fabrikanten.

Het Vialle lpi systeem heeft een nieuwe technologie waarbij het LPG niet langer verdampt wordt maar vloeibaar in het inlaatspruitstuk wordt ingespoten. Hierdoor is de hoeveelheid te injecteren brandstof nauwkeuriger te doseren. Dit heeft als resultaat een beter vermogensbehoud en optimalere verbranding. Doel is hierbij om zoveel mogelijk de oorspronkelijke eigenschappen van de motor te behouden.

Bij een Vialle systeem:

 • is er geen tot vrijwel geen verschil tussen het rijden op benzine of LPG
 • heeft u geen vermogensverlies
 • hoeft u geen filters te vervangen, het filter in de pomp is goed voor de gehele levensduur.

Niet alle motoren zijn even geschikt voor het lpi systeem, dit heeft vooral te maken met de originele spruitstukken van verschillende modellen. Laat u informeren via een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Eurogas

Eurogas is de Nederlandse dochteronderneming van Landi renzo Iltalie en een van de grootste leveranciers van lpg systemen wereldwijd. Eurogas levert aan diverse automobiel fabrikanten “af fabriek” systemen.

Eurogas is vooral bekend geworden door de homologatie (= goedkeuring) van lpg systemen door diverse auto importeurs de laatste jaren. (renault en citroen/Dacia) en diverse acties in samenwerking met importeurs.

Het dampinjectie systeem is dedicated leverbaar en universeel, de software aanpas,- en instelmogelijkheden zijn zeer divers en uitgebreid.

Het lpg wordt dampvormig ingespoten. De rij eigenschappen zijn zeer goed.

Eurogas ®, opgericht in 1978, is een Landi Renzo Group company, 's werelds grootste fabrikant van LPG en CNG producten in de automotive branche.

Naast de voertuigspecifieke systemen levert Eurogas ook de universele EVO en Omegas 360 systemen. Voor de meeste automerken is er een G3 installatie beschikbaar

Vogels Autogas Systemen

Vogels is een groothandel van autogassystemen voor oldtimers, klassiekers, oldtimers en moderne auto’s. In tegenstelling tot andere fabrikanten blijven bij Vogels alle systemen leverbaar. Ze bieden hierbij verschillende technologieën die er bestaan op het gebied van LPG installaties.

Vogels maakt gebruik van diverse Italiaanse systeem fabrikanten waarbij vooral onderdelen betrokken worden van de Landi Renzo groep.

Vogels heeft zeer ruime ervaring in het ontwikkelen van lpg systemen voor de meest uiteenlopende en bijzondere voertuigen. Vogels biedt de mogelijkheid een garantie verzekering af te sluiten op motorische schade ten gevolge van het verbranden van autogas als motorbrandstof. De voorwaarden kunt u uiteraard opgestuurd krijgen per mail. Deze verzekering wordt eigenlijk alleen gecombineerd aangeboden met het gebruik van een klep smeersysteem met verdeelarm.

Prins

Prins is een Nederlandse autogas leverancier

 • Vialle

  Fjord Image
 • Eurogas

  Fjord Image
 • Vogels-Landi

  Fjord Image
 • Prins

  Fjord Image

Meer dan 25 jaar ervaring

Eerlijk en gedegen advies