Skip to main content
Vialle

Vialle Autogas Systems B.V. is technologisch marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van alternatieve brandstofsystemen voor auto's. Vialle is wereldwijd actief in de autogastechnologie.

Vialle is een Nederlands merk, dat vanaf 1967 wereldwijd een vooraanstaande positie heeft verworven door unieke en uitermate betrouwbare autogassystemen, die geleverd worden aan autofabrikanten en gedistribueerd via een netwerk van ervaren en opgeleide inbouwspecialisten.

Vialle ontwikkelt en distribueert alternatieve brandstofsystemen, zoals het geavanceerde LPi autogassysteem (vloeibaar autogas-injectiesysteem), dat momenteel met name in de personenauto's wordt toegepast.

Het innovatieve LPi-autogassysteem onderscheidt zich door uitstekende prestaties, geen onderhoud en zeer hoge betrouwbaarheid. De LPi-autogassystemen worden in vele markten geleverd, zowel via het netwerk van inbouwcentra, alsmede in samenwerking met auto-importeurs en autofabrikanten. Deze gepatenteerde technologie wordt inmiddels ruim 20 jaar succesvol toegepast. Vialle volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen de automotive branche zodat zij steeds in staat is om de klant een optimaal werkend autogassysteem aan te bieden op basis van deze unieke technologie. LPi vormt de basis voor Vialle's uitgebreide productprogramma.

Nieuw en bijna klaar voor introductie, Vialle Direct Bleu, speciaal voor directe injectie motoren en high tech techniek, laat u bij ons informeren over de ontwikkelingen van Direct Bleu.

Eurogas

Eurogas, behoort al jaren tot de toonaangevende merken autogasinstallaties in Nederland. Het merk maakt deel uit van de Landi Renzo Group, 's werelds grootste fabrikant van LPG en CNG producten in de automotive branche.

In Nederland worden de Eurogas producten gedistribueerd door de firma Vogels Autogas in Son.

Landi Renzo genoteerd aan de financiële beurs Borsa Italia, beschikt over diverse eigen vestigingen wereldwijd en ontwerpt alle componenten in haar eigen R&D centrum. De technologische innovatieve producten, gewaarborgd door ondermeer het ISO/TS 16949 kwaliteitssysteem, worden in diverse internationale markten geleverd, zowel via de aftermarket als direct aan auto-importeurs en auto-
fabrikanten. Tot de Landi Renzo Group behoren ook de merken Lovato, AEB, Emmegas en Safe.

Vogels

Het Vogels Gas Injection (VGI) gassysteem is één van de meest moderne autogassystemen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het betreft een sequentieel volg injectiesysteem, wat inhoudt dat voor elke cilinder de juiste hoeveelheid gas wordt gedoseerd. Het systeem gebruikt de benzine-injectorsignalen als hoofd ingang signaal voor het bepalen van de juiste hoeveelheid in te spuiten gas die elke cilinder van de motor op dat moment nodig heeft. Het systeem start normaal gesproken altijd op benzine en wanneer de motor loopt, de keuzeschakelaar op de gasstand staat en de juiste motortemperatuur is bereikt, zal de gasrekeneenheid het juiste moment kiezen om over te schakelen naar LPG. Als eerste zullen de afsluiters op de tank en de drukregelaar worden geopend, waardoor het nog vloeibare LPG in de drukregelaar zal verdampen. De gasdruk zal afgeregeld worden op 1 bar overdruk, waarna het gas de drukregelaar verlaat om daarna gefilterd te worden in het gasfilter. Daar vanuit stroomt het gas naar de injectorrail om het gas te verdelen over de injectoren. Vanaf dit moment worden de benzine-injectoren door de gasrekeneenheid onderbroken en worden de gasinjectie. Om de hoeveelheid te injecteren gas te bepalen, volgt de gasrekeneenheid het benzine-inspuitsignaal van de originele rekeneenheid en rekent deze tijd om naar een gasinjectietijd.

IMPCO

Het IMPCO Technologies European hoofdkantoor is gevestigd in Delfgauw, Nederland. Het bedrijf is gestart in 1952 als Technisch Bureau Media. IMPCO systemen worden door ons bij voorkeur gebruikt in oldtimers met grote slagvolumes zoals Chevrolet, Dodge enz met 6 en 8 cilinder motoren.

Lovato

Lovato Gas opgericht in 1958, is een Landi Renzo Group company, 's werelds grootste fabrikant van LPG en CNG producten in de automotive branche.

Landi Renzo (www.landi.it) genoteerd aan de financiële beurs Borsa Italia, beschikt over diverse eigen vestigingen wereldwijd en ontwerpt alle componenten in haar eigen R&D centrum. De technologische innovatieve producten, gewaarborgd door ondermeer het
ISO/TS 16949 kwaliteitssysteem, worden in diverse internationale markten geleverd, zowel via de aftermarket als direct aan auto-importeurs en autofabrikanten.

Naast 2 productielocaties in Italië heeft Lovato’s internationale focus geleid tot 2 dochterbedrijven in India en Brazilië om deze twee belangrijke afzetmarkten optimaal te kunnen bedienen.

In Nederland vindt de distributie plaats via Vogels Autogas in Son.

Prins

Prins is een Nederlandse autogas leverancier

Landi